Bijgewerkt: 28 september 2023

Vintagemarkt in Elsrijk op 24 september 2023

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stadsdorp Elsrijk
08-09-2023

Op zondag 24 september 2023 wordt de eerste Vintage markt  in Elsrijk gehouden. Deze wordt georganiseerd door Stadsdorp Elsrijk en komt in plaats van de jaarlijkse Rommelroute. Met vintage worden meubels, kledingstukken en andere items bedoeld die gemaakt zijn tussen 1920 en 1980 en dus minimaal 30 jaar oud zijn. De kwaliteit van de spullen moet nog redelijk goed zijn en kenmerkend voor die tijdsperiode.

Rommelroute wordt Vintage markt. De afgelopen jaren is in Elsrijk de Rommelroute georganiseerd. Door de hele wijk verkochten bewoners spullen vanuit hun tuin of garage. Het bleek dat veel bezoekers de weg niet goed konden vinden naar alle adressen. Daarom is er nu voor gekozen om alle bewoners uit Elsrijk in de gelegenheid te stellen om spullen te verkopen op één locatie.

De Vintage markt wordt op zondag 24 september gehouden van 11.00-15.00 uur op het grasveld aan de Van Heuven Goedhartlaan, schuin tegenover eetcafé de Beerebite, Beerebijt 16a. Bij slecht weer gaat het evenement niet door en dat wordt vermeld op de website.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Rommelmarkt in de Amsteltuin op 3 juli 2016

Programma. Stadsdorp Elsrijk organiseert en faciliteert deze markt en biedt bewoners uit Elsrijk de mogelijkheid om spullen te verkopen. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten. De spullen die verkocht worden zijn 2e handsspullen, net zoals op Koningsdag. Uiteraard worden deze verkocht tegen een schappelijke prijs; het gaat niet om commerciële verkoop. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten; er is een ballonnenman en kinderen kunnen worden geschminkt. De Pretpiste houdt van 13.00-15.00 uur een demonstratie en kinderen kunnen bij bepaalde onderdelen meedoen.

Burendag. De vintage markt wordt op zondag 24 september 2023 gehouden en past daarmee in het landelijke weekend van Burendag. Dit is een initiatief van het Oranjefonds en Douwe Egberts die hiermee mensen dichter bij elkaar willen brengen. Buurten worden socialer en leuker als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich inzetten voor de buurt. Een betrokken buurt doet ertoe!

Informatie. Voor contact over de vintage markt kunt u e-mailen naar: Helga Bouwman, wijkcoach@stadsdorpelsrijk.nl of 06-251 013 57. Voor actuele informatie zie de website.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.