Bijgewerkt: 2 december 2023

Vita en AanZ-Amstelveen fuseren en gaan samen verder als Vita Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Vita Amstelland
05-01-2016

Op de geslaagde samenwerking van Vita en Participe onder de vlag van AanZ-Amstelveen, kon het natuurlijk niet uitblijven om aan dit succes-duo een vervolg te geven. Vita en AanZ-Amstelveen gaan samen verder als Vita Amstelland en worden een onderdeel van Participe Holding.

Vita Amstelland gaat nog veel van zich laten horen! Zij gaan werken vanuit vijf sociale wijkteams en zal een betere kwaliteit van dienstverlening leveren, meer innoveren wat tot gevolg heeft, dat meer mensen aan onze samenleving kunnen maar ook willen meedoen. De dienstverlening aan kwetsbare inwoners van de Amstelland gemeenten is daarmee uitgebreid door de ondersteuning aan wijkbewoners, buurtinitiatiefgroepen en de exploitatie van buurthuizen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Willem Draaisma van Participe op maandagochtend 6 januari 2014 in het café in wijkcentrum Westend spreekt de aanwezigen toe. Het was het officiële startmoment van de nieuwe zorgaanbieder AanZ-Amstelveen


De samenwerking heeft naast het verbeteren van de kwaliteit en effectiviteit van de dienstverlening ook de mogelijkheid de bedrijfsvoering te versterken. Met dat doel voor ogen is besloten, dat Vita welzijn en advies en Participe Holding structureel gaan samenwerken onder de naam Vita Amstelland. Een sterke lokale maatschappelijke dienstverlener en ondersteuner van bewoners binnen een krachtige onderneming.

Op 1 januari 2016 heeft de directeur/bestuurder van Vita, de heer Dion de Leuw, het bestuur overgedragen aan de bestuurder van Participe Holding, de heer Willem Draaisma. Tevens heeft de Raad van Toezicht van Vita haar taken overgedragen aan de Raad van Toezicht van Participe Holding. Vita Amstelland biedt in Aalsmeer, Amstelveen, Ouder-Amstel en Uithoorn diensten op het gebied van maatschappelijke werk, huiselijk geweld, ouderenadvies, dagbesteding voor dementerenden en hun mantelzorgers, alarmering, cursussen, buurthuizen, wijkcoaches, wijksteunpunten en talrijke projecten als Gezond In De Stad, Elke stap telt, Zilver online en Welzijn op Recept. Al deze producten gaan wij samenhangend aanbieden. Nieuwsgierig? Kom naar de persconferentie donderdag 7 januari 2016 in De Meent, Orion 3, Amstelveen om 12.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.