Bijgewerkt: 23 maart 2023

Vliegreis met een beroemde reisgenoot

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
28-05-2012

Met KLM kans op een inspirerende reis met een beroemde reisgenoot

KLM lanceerde op 25 mei 2012 wereldwijd een nieuwe campagne 'Be My Guest'. Via de campagne worden mensen overal ter wereld uitgenodigd om online een gesprek te hebben met één van de zes Bekende Nederlanders die deelnemen aan de campagne: Armin van Buuren (de beste DJ ter wereld), Ruud Gullit (voetballegende), Yfke Sturm (supermodel), Wubbo Ockels (astronaut), Jeroen Krabbé (Hollywoodacteur) en Hella Jongerius (designer).

Ga je met Armin van Buuren, de beste DJ ter wereld, naar een feest in Amerika?

KLM heeft voor deze personen gekozen, omdat ze in Nederland toonaangevend en pionier zijn in hun vakgebied en daarom goed bij KLM passen. Uit de online gesprekken met de zes Nederlandse iconen blijkt, welke deelnemer vanuit gedeelde interesse de beste reisgenoot is. Totaal kunnen zes deelnemers een reis winnen, één reisgenoot per Bekende Nederlander.

Ga je met topmodel Yfke Sturm op een modetrip naar New York?

Het concept van de Be My Guest campagne sluit aan bij KLM’s Meet & Seat service, waarmee mensen die een KLM-vlucht hebben geboekt voor hun interessante mensen kunnen ontmoeten die ook aan boord zullen zijn.

Reis je met voetballegende Ruud Gullit mee naar een wedstrijd in Londen?

Op een beveiligd deel van KLM.com kunnen passagiers hun Facebook- of LinkedIn-profiel delen en die van medereizigers bekijken. Zo kan bijvoorbeeld een afspraak worden gemaakt om tijdens de vlucht naast elkaar te zitten. Met het oog op privacy worden deze gegevens standaard twee dagen na de laatste vlucht gewist. Meet & Seat is inmiddels op alle intercontinentale KLM-vluchten beschikbaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.