Bijgewerkt: 27 juni 2022

Vluchtelingen Welkom Kronenburg stopt met haar dagactiviteiten

Nieuws -> Informatief

Bron: Hans Straeter
07-08-2016

Door middel van onderstaande e-mail met een verwijzing naar een toelichting op onze website hebben we onze vrijwilligers geïnformeerd, dat we met ingang van 10 augustus 2016 voorlopig stoppen met onze dagactiviteiten voor de vluchtelingen van de Amstelveense noodopvang.

Met vriendelijke groeten namens het bestuur van bewonersplatform Vluchtelingen Welkom Kronenburg, Hans Straeter

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Het welkom bord in Kronenburg


Beste mensen,

Zaterdag 6 augustus vertrokken 11 bewoners van de noodopvang, gevolgd door 4 bewoners op zondag 7 augustus en woensdag 10 augustus 2016 vertrekt er waarschijnlijk nog een groep van 8 bewoners. Of de noodopvang dan leeg is, of bijna leeg is mij nog niet bekend, maar ik weet wel dat we dan (als er geen nieuwe bewoners komen) het omslagpunt zijn gepasseerd. Het zal dan niet langer zinvol zijn om onze dagactiviteiten op maandag, woensdag en vrijdag voort te zetten. Helaas moeten we daar dus met ingang van woensdag 10 augustus voorlopig mee stoppen. Er is meer over te lezen op de website van de vereniging.

Café Welkom op donderdagavond 18 augustus 2016, van 19:30 - 22:00 uur in het Huis van de Wijk Buitenveldert gaat in ieder geval nog één keer door. Wat betreft de noodopvang wordt het dan (als er geen nieuwe bewoners komen) een 'afscheidsfeest', maar ook een bijeenkomst om met elkaar uit te wisselen, of en hoe we mogelijk verder gaan. Met welke activiteiten? Met wie? Waar? Heb je hierover ideeën, of voorstellen, e-mail het s.v.p. naar vwk@ddh.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.