Bijgewerkt: 3 juli 2022

Vmbo-debatwedstrijd 2018 bij Scholengemeenschap Panta Rhei

Nieuws -> Informatief

Bron: Scholengemeenschap Panta Rhei
03-06-2018

Op maandagavond 11 juni 2018 wordt er voor de vierde keer in Amstelveen de vmbo-leerlingendebatwedstrijd gehouden. Deze debatwedstrijd vindt dit jaar plaats op Scholengemeenschap Panta Rhei in Amstelveen en start om 19.00 uur. De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met Rotaryclub Amstelveen-Amstel, die met haar inspanningen voor het Leerlingendebat wil bijdragen aan betere communicatie onderling om zo samenwerking en wederzijds respect te bevorderen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Panta Rhei is een scholengemeenschap voor vmbo, MAVO en lwoo (leerwegondersteunend onderwijs) aan Pandora 1-2 Amstelveen. De school heeft ongeveer 800 leerlingen


Leerlingen van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en Panta Rhei zullen hun uiterste best doen het publiek, maar vooral de jury, van hun gelijk te overtuigen. De leerlingen zijn getraind in debatvaardigheden door het Nederlands Debat Instituut, een toonaangevende organisatie op dit gebied. Het belooft net als vorig jaar dan ook weer een spetterende wedstrijd te worden.

De jury staat onder voorzitterschap van Inza Gast, oud-gemeenteraadslid van de Amstelveense VVD-fractie en bestaat verder uit medewerkers van de drie scholen en drie Rotaryleden. Er zijn drie prijzen te verdelen: die voor de beste school, voor de beste debater en voor de meest explosieve uitspraak. De winnaars zullen door de burgemeester op het raadhuis ontvangen worden. Maandagavond 11 juni 2018 zal de aula van SG Panta Rhei zinderen van spanning bij deelnemers, klasgenoten en vrienden, ouders, leerkrachten en iedereen die wil genieten van een woordensteekspel op hoog niveau.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.