Bijgewerkt: 15 juni 2024

Voedselinzamelingsactie voor de voedselbank is groot succes

Nieuws -> Kerk

Bron: Crossroads / Voedselbank Amstelveen
18-09-2012

Veel dank aan alle mensen van Crossroads,die van deze voedselinzamelingsactie een groot succes gemaakt hebben. Stichting Voedselbank Amstelveen heeft 40 kratten levensmiddelen mogen ontvangen, dit is een fantastisch resultaat!

Crossroads is een internationale kerk in Amstelveen. Een grote kerk, die het belangrijk vindt om uit te reiken naar andere mensen die het minder goed hebben. Crossroads is een regionale kerk met meer dan 40 nationaliteiten. Ze komen elke zondag bij elkaar in het Amstelveen College op de Startbaan. Daarnaast komen ze ook nog in kleinere groepen bij elkaar door de weeks om uit te Bijbel te lezen en met elkaar het leven te delen.

crossroads Amstelveen
(Foto Crossroads - 2012)

Tijdens de bijeenkomst van Crossroads werd voedsel ingezameld


Crossroads organiseerde de actie voor de Voedselbank Amstelveen gedaan, omdat ze het belangrijk vinden om ook naar de armere medemens om te kijken en daar ook echt iets voor te doen. Als je meer wilt weten over Crossroads, neem eens een kijkje op www.xrds.nl of als je meer wil weten over het geloof dan kun je misschien wel meedoen met de Alpha cursus. alpha@xrds.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.