Bijgewerkt: 16 oktober 2024

Volop sportactiviteiten in de herfstvakantie van 2024

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
14-10-2024

De herfstvakantie van 2024 komt er aan! AmstelveenSport organiseert ook deze vakantie weer een aantal leuke sportieve activiteiten voor de Amstelveense jeugd. Of je nu van zwemmen, luchtkussenspringen, VR-snorkelen of ijshockey houdt – er is voor iedereen iets leuks. In samenwerking met het Jongerenwerk worden ook speciale activiteiten voor jongeren georganiseerd. Of je nu een peuter bent die lekker wil spelen of een tiener die van uitdagingen houdt, deze herfstvakantie staat in het teken van bewegen en plezier maken.

Zwembad De Meerkamp. Het zwembad is van maandag 28 oktober t/m zondag 3 november 2024 geopend volgens het vakantierooster en kan iedereen extra genieten van recreatiezwemmen en banenzwemmen. Elke dag ligt de Jungle stormbaan vanaf 12:30 uur klaar in het wedstrijdbad voor iedereen met een zwemdiploma. Behalve op vrijdagmiddag 1 november 2024, want dan is er VR Snorkelen tussen 13:00 en 16:00 uur in het wedstrijdbad. Beleef een virtual reality onderwateravontuur, duik in een fascinerende wereld vol verrassingen met je VR-bril op. Op vrijdagavond 1 november wordt het golfslagbad omgetoverd tot een spannende Halloween-discotheek, speciaal voor kinderen tot 12 jaar. Mistige rook, enge beats en dansende schaduwen maken het zwemmen nog spannender. Kom griezelen van 19:00 tot 21:00 uur.

Foto Amstelveen
(Foto AmstelveenSport - 2023)

Zwembad De Meerkamp in juli 2023

Buitenspelen met de Beweegbus. De Beweegbus komt deze vakantie naar twee locaties in Amstelveen. Op maandagochtend 28 oktober 2024 naar Kindercampus King en op vrijdagochtend 1 november naar Avontuurlijke Speelplaats De Grote Wielen. Kinderen kunnen zich uitleven met onder andere straathockey, voetbal, volleybal en zelfs skaten of met waveboards. Aanmelden is niet nodig, kom langs en doe mee.

PeuterFestival. Op dinsdag 29 oktober 2024 kunnen peuters van 2 t/m 4 jaar klimmen, klauteren en springen tijdens het PeuterFestival in de Turnhal en Beweegbox. Er zijn luchtkussens, een ballenbak en zelfs Mickey Mouse komt langs. In de middag zijn ook broertjes en zusjes t/m 6 jaar welkom.

LuchtkussenFestival. Woensdag 30 en donderdag 31 oktober 2024 is het feest in de Ben Goudsmithal tijdens het LuchtkussenFestival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Met gigantische luchtkussens, stormbanen en gave spellen zoals XXL Twister en voetbalsjoelen. Voor 4 & 5 jarigen zijn er speciale luchtkussens. Tickets zijn verkrijgbaar voor tijdsblokken van 1,5 uur. Voor zowel het Peuter- als het Luchtkussenfestival geldt dat de online kaartverkoop is gestart. Aan de deur is geen verkoop van kaarten. Een ticket koop je uitsluitend voor het kind, ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Meer informatie en tickets op amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten

Wipe-out voor jongeren. Jongeren van 12 t/m 18 jaar kunnen zich op woensdag 30 oktober 2024 van 16:30 tot 18:00 uur uitleven tijdens de Wipe-out in de Ben Goudsmithal. Doe mee met XXL Twister, voetbalsjoelen en de ultieme rodeostieruitdaging. Deze activiteit is in samenwerking met het Jongerenwerk, deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via amstelveensport.nl/jongeren.

IJshockey Clinic. AmstelveenSport werkt samen met Jongerenwerk om jongeren van 12 t/m 18 jaar op een unieke manier kennis te laten maken met ijshockey. En dat doen we niet zomaar — ze krijgen een exclusieve ijshockey clinic van niemand minder dan ijshockeylegende Ron Berteling. De clinic vindt vrijdagmiddag 1 november 2024 plaats op de Jaap Eden IJsbaan en eindigt met een onderlinge wedstrijd. Schaatsen en kleding zijn inbegrepen. Tickets, inclusief een drankje, zijn te verkrijgen via: amstelveensport.nl/jongeren



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.