Bijgewerkt: 11 augustus 2022

Voordracht en mini-workshop met Tjitske Jansen in Bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
17-09-2021

Schrijfster en dichteres Tjitske Jansen (1971) draagt voor uit haar nieuwe bundel Iedereen moet ergens zijn in de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein in samenwerking met Boekhandel Venstra op 30 september 2021 om 19.30 uur. Na de voordracht verzorgt zij een korte workshop en wedstrijd.

Foto Amstelveen
(Foto Tessa Posthuma de Boer - 2021)

Schrijfster en dichteres Tjitske Jansen


Tjitske Jansen schrijft poëzie, proza en theater. Zij schreef de prachtige boeken: 'Het moest maar eens gaan sneeuwen', 'Koerikoeloem' en 'Voor altijd voor het laatst'. Zij treedt veel op en geeft les over schrijven, poëzie en performance. Haar werk werd genomineerd voor De Bronzen Uil en bekroond met de Anna Bijns Prijs. Dit jaar is haar nieuwe bundel verschenen: Iedereen moet ergens zijn. Tijdens de workshop dragen 10 dichters een minuut voor uit eigen werk en ontvangen tips van Tjitske. Daarna gaan vijf dichters van de tien nog twee minuten voordragen en daaruit wordt een winnaar gekozen. De winnaar ontvangt de nieuwe bundel. Natuurlijk kun je ook komen luisteren.

Ben jij erbij op donderdagavond 30 september 2021? Kaarten zijn 5 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden. Als je mee wilt doen met de mini-workshop & wedstrijd kun je je aanmelden via M.de.Vries@debibliotheekamstelland.nl Een kaart kopen kan via:  https://amstelland.op-shop.nl/3167/voordracht-en-mini-workshop-met-tjitske-jansen/30-09-2021Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.