Bijgewerkt: 28 november 2022

Voorjaarsprogramma 2013 van de Bibliotheek Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
15-02-2013

Het nieuwe culturele programma van de bibliotheek voor maart, april en mei 2013 is bekend. Grote namen dit keer zijn Tommy Wieringa, Vincent Bijlo, Bas Haring, Nico de Haan en Theodore van Houten.

Anders dan bij voorgaande programma’s zal dit programma plaatsvinden in de bibliotheken van Westwijk, Aalsmeer en Uithoorn en niet aan het Stadsplein. De op handen zijnde vernieuwing van de bibliotheek aldaar staat namelijk in die periode gepland. Mocht er toch ruimte zijn voor een activiteit in die periode dan zal de bibliotheek dat bekend maken via de (sociale) media.

bibliotheek Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2013)

De flyer van het Voorjaarsprogramma 2013 van Bibliotheek Amstelland


Naast eerder genoemde namen wordt er ook aandacht besteed aan de opening van het Rijksmuseum en het Nederland-Rusland jaar in de Hermitage. Jongeren kunnen leren programmeren in de workshop Scratch en ook voor de allerkleinsten heeft de bieb iets leuks in petto.

De eerste activiteit is op 7 maart in bibliotheek Westwijk en betreft de workshop ‘ikjes-schrijven’. Onder begeleiding van twee chefs van het NRC Handelsblad komt u alles te weten over het schrijven van een ikje.

Kaarten voor alle activiteiten zijn te bestellen in alle Amstelland bibliotheken, of online via www.debibliotheekamstelland.nl. Hier leest u ook alles over de inhoud van de activiteiten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.