Bijgewerkt: 12 april 2024

Voorjaarsvakantie 2019 programma in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
11-02-2019

Dierenpret in de voorjaarsvakantie in het Amstelveens Poppentheater. Zondag 17 februari 2019 om 14.30 uur begint de Dierenpret in ons theater met een workshop Kletskevers maken door poppenmaker en speler Jochen Lange. Voor iedereen vanaf 7 jaar. Met huis, tuin en keukenspullen wordt een Kletskever gemaakt. Na afloop zullen alle Kletskevers nog even optreden op het podium.

Foto Amstelveen
(Bron Fokke de Boer - 2019)

Harrie Herfst speelt samen met Ennadien Blink De Reis


Zaterdag 16 februari 2019, avondvoorstelling De Reis 10+, muziektheater met poppenspel, in het Amstelveens Poppentheater. Op zaterdagavond 16 februari om 20 uur wordt door het Amstelveens Poppentheater een uitstapje naar een muziektheatervoorstelling met poppenspel voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar gemaakt.  Poppenspeelster Ennadien Blink en pianist Harrie Herfst spelen samen De Reis.

Een vleugel, een muzikant en een vrouw met een koffer maken samen een reis, krijgen vleugels en vliegen door de geschiedenis van de filosofie. Van de grot van Plato tot het nu. Er is veel te zien maar er wordt niets Een verrassende muzikale, beeldende voorstelling. In de voorstelling wordt gebruik gemaakt van projectie, poppen en live muziek, gespeeld door een pianist. Alles speelt zich af in en om de vleugel. Toegangsprijs € 9. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nl  

Op dinsdag 19 februari 2019 om 13.00 uur en 14:30 uur is Dierendorpje van Valentijn Productiehuis te zien: Een beeldende voorstelling met live muziek door Valentijn Productiehuis voor iedereen vanaf 3 tot en met 6 jaar. Ben jij ook zo benieuwd wat de dieren in Dierendorpje allemaal gaan beleven? Kom, dan gaan we er naartoe! Nu kan de pret beginnen en komt het boek Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee tot leven. Een vertelster, een muzikant en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling waarin associatieve verhaaltjes verteld worden.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2019)

Jorrit de Vries en Anniek Vreeken spelen in het Dierendorpje


Op donderdag 21 februari 2019 om 13.00 uur en 14:30 uur goochelt Hilbert Geerling voor iedereen vanaf 4 jaar. Hilbert wil heel graag een dierentuin. Alleen heeft hij nog geen dieren. Maar dat is voor Hilbert geen probleem. Hij kan je namelijk het ene na het andere dierenverhaal vertellen. Van olifantenpoep tot een zebra die liever stippen wil. Een goochelshow vol humor en dierenverhalen voor iedereen vanaf 4 jaar. Toegangsprijs: € 9,00 per kaartje. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl 020-6450439 of info@amstelveenspoppentheater.nl  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.