Bijgewerkt: 23 maart 2023

Voorstelling de 'Oervrienden' in het poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
12-12-2011

Op zaterdagavond 17 december 2011 om 19.30 uur brengt Esther de Koning haar bejubelde voorstelling 'Oervrienden' in het Amstelveens Poppentheater. Voor iedereen vanaf 8 jaar.

Daar waar alles vandaan komt, wie zou daar niet naar toe willen gaan? Vertelster Esther de Koning weet waar dat daar is. Ze vertelt honderduit over giechelende beektrollen en over de albatros die haar koerier en leverancier is.

oervrienden Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2011)

Esther de Koning in voorstelling de 'Oervrienden'


Ze laat een zingend hert opdraven, een hert dat dol is op musicals en dat zich met heel veel show voor de goede zaak opoffert. Een oermonster komt pas in volle actie als het zichzelf heeft leren kennen. Zo worden tal van fantasiefiguren aangereikt. En natuurlijk vertelt Esther de Koning over de helden uit de titel: de oervrienden Olivier en Matz.

‘Oervrienden’ is een hilarisch verhaal met heel veel zijwegen die toch weer samenkomen, met veel commentaar en zelfrelativering, gespeeld door een energieke actrice, waarin de lol van de stand-up comedian en de humor van de cabaretier schuilen. www.amstelveenspoppentheater.nl Oervrienden (vanaf 8 jaar) Esther de Koning € 8,50Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.