Bijgewerkt: 23 september 2021

Voorstelling De Scharrelaar in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
06-03-2014

Op zondag 16 maart 2014 is om 14.30 uur de voorstelling De Scharrelaar van Kooman's Poppentheater te zien in het Amstelveens Poppentheater. Een voorstelling met een grote rol voor muziek, duidelijke taal, verrassende decors en veel momenten om te lachen!

De Scharrelaar leert mensen en dieren dat je van oude dingen iets nieuws kunt maken. Wasco de Wasbeer wil dit ook graag leren. Op een dag gaan ze samen naar Avaritia. Zij woont helemaal alleen in een toren, houdt niet van mensen, of dieren en ze lacht nooit. Het enige wat ze leuk vindt is, het kopen van de allernieuwste snufjes. Oude spullen gooit ze uit het raam. Naast de toren ligt al zoveel rommel, dat de zon er niet meer schijnt en de dieren er niet meer kunnen wonen. 

Scharrelaar Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Op zondag 16 maart 2014 is om 14.30 uur de voorstelling De Scharrelaar van Kooman's Poppentheater te zien in het Amstelveens Poppentheater


Op zaterdag 14.30 uur kunnen kinderen vanaf 5 jaar meedoen aan de workshop Rommelpoppen van Corry Zwart. Maak je eigen pop van oude sokken, lapjes, knopen etc, geïnspireerd op de voorstelling De Scharrelaar. Toegangsprijs: € 8,- p.p. Toegangsprijs workshop: € 8,- p.p. Leeftijd : vanaf 4 jaar. Alle informatie en acties kun je terugvinden op:

www.amstelveenspoppentheater.nl en www.facebook.com/amstelveenspoppentheaterAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.