Bijgewerkt: 28 april 2024

Voorstelling 'Dwars door het Beton' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
29-10-2023

Na enthousiaste reacties van de try-outs in de Herfstvakantie speelt Theater Kwikstaart nu op zondag 5 november 2023 om 14.30 uur de première van de 4+ voorstelling 'Dwars door het Beton', waarbij iedereen door liedjes, spel, poppenspel en animatie Flora's verhuizing meemaakt. Na afloop mag het publiek op het podium alle decor en techniek bekijken in het Amstelveens Poppentheater.

Foto Amstelveen
(Foto Theater Kwikstaart - 2023)

Een foto uit de voorstelling 'Dwars door het Beton'

We verhuizen samen met Flora naar een lege nieuwbouwwijk vol droog bouwzand, waarin niets groeit of bloeit. Haar vriendje Camiel geeft Flora gelukkig wel een mooie plant mee. Met haar nieuwe dierenvrienden worm, bij en kikker komen zij erachter dat de nieuwe wijk van Flora niet geschikt is voor de natuur: Hier moet iets gebeuren. Tijd voor een groene make-over!Flora en haar dierenvrienden gaan over tot actie en veranderen het kale huis in een prachtige groene omgeving, vol met planten en dieren. We zien in live animatie vanuit het niets planten tegen de muren groeien, gras omhoog komen en het leven in de tuin ontstaan.

Dwars door het beton! (4+) is een muzikale, beeldende multimedia-jeugdtheatervoorstelling. Een eigentijdse familie- en schoolvoorstelling over verhuizen, je thuis voelen en het vormgeven van een nieuwe wereld. Met een steeds groter wordende leefwereld voor mensen, vergeten we soms dat dieren en natuur ook een huis nodig hebben.

Het verhaal past binnen de belevingswereld van kinderen van vier jaar en ouder en speelt in op grotere thema’s zoals vriendschappen sluiten, jezelf openstellen en de relatie tussen mens en natuur. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 0206350439



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.