Bijgewerkt: 25 juli 2024

Voorstelling H3Y Wollie in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
11-09-2023

We gaan weer beginnen! We trappen af met de prachtige voorstelling voor peuters en kleuters: H3Y Wollie door Maskermeiden in het Amstelveens Poppentheater.

Een voorstelling over het leren kennen van jezelf én de ander in een wereld van wol. H3Y Wollie neemt je mee op een zoektocht naar je eigen ik. Hoe zit ik in elkaar en in wat voor soms vreemde, overweldigende en grappige wereld ben ik terecht gekomen? En dan, als je denkt jezelf te snappen is daar plots iemand anders. Iemand waar je niets van begrijpt. Help?! H3Y Wollie gaat over de analoge en digitale wereld. Je volgt het wollige wezen Wollie die in contact komt met een hyperactieve dansende robot hond. Weten zij hun verschillen te overbruggen en een vriendschap te sluiten?

Foto Amstelveen
(Foto Maskermeiden - 2023)

H3Y Wollie door Maskermeiden in het Amstelveens Poppentheater

H3Y Wollie is voor kinderen vanaf 2 jaar en hun grootouders, en iedereen daartussenin! Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 17 september 2023 10:30 uur. Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439. Adres: Wolfert van Borsselenweg 85a 1181 PH AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.