Bijgewerkt: 15 juni 2024

Voorstelling 'Hatsjoe' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
04-11-2017

De voorstelling 'Hatsjoe' is op zondag 12 november 2017 om 14.30 uur te zien in het Amstelveens Poppentheater. Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nl  

Foto Amstelveen
(Foto Annuska Steixner - 2017)

Merel Bruning en Ellen Smets spelen in de voorstelling 'Hatsjoe'


Jukka woont alleen in een huisje op de Noordpool. Op een dag hoort zij iemand niezen: Jut. Samen hebben ze de grootste pret. Zo kijken ze in het witte wak of er al een wit visje is. Maar dat is gek: het is niet wit, het heeft...kleur! Zoiets hebben ze nog nooit gezien. Hatsjoe is een grappige, fantasierijke voorstelling met spel en dans, waarin Jut en Jukka ontdekken wat kleur is.

Ellen Smets maakt theatervoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar en kiest daarvoor een fysieke humoristische speelstijl met weinig woorden. De voorstelling heeft dan ook het ‘language no problem’ predikaat. Ideaal als je internationaal bezoek hebt, of als je graag iemand mee wilt nemen, die nog niet zo thuis is in de Nederlandse taal. Adres: Amstelveens Poppentheater Wolfert van Borsselenweg 85a, 1181 Amstelveen Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.