Bijgewerkt: 12 juni 2024

Voorstelling 'Leve het Nijlpaard' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
17-04-2014

In de meivakantie is er weer veel leuks te beleven in het Amstelveens Poppentheater! Woensdag 30 april 2014 om 14.30 uur brengt Theater van Santen de voorstelling 'Leve het Nijlpaard', over een jongen die droomt over een optreden, maar is het wel een droom? Martijn gaat naar bed en leest gedichtjes uit zijn lievelingsboek Leve het nijlpaard! Hij valt in slaap en droomt dat hij in een zaal beland waar een band staat te spelen.

Foto Amstelveen
(Bron Theater van Santen - 2014)

De flyer van de voorstelling 'Leve het Nijlpaard'


Precies de liedjes uit zijn gedichtenboek! Martijn kijkt nieuwsgierig rond en vraagt, of ie mee mag spelen met de band. Martijn mag een uur lang een echt optreden meebeleven als zanger van de band. Als hij wakker wordt, vraagt hij zich af, of hij nou gedroomd heeft, of dat het echt gebeurd is.

Op vrijdag 2 mei en zondag 4 mei 2014 om 14.30 uur zijn er weer workshops in het poppentheater en kan er heerlijk geknutseld worden, dit keer worden er FlesPoppen gemaakt. Wegens het grote succes van de workshop van Corry Zwart in maart, wordt de workshop herhaald! Van een grote plastic fles wordt een fantasiepop gemaakt met allerlei verschillende materialen, stof, papier, plastic knopen, glimmers etc etc. Toegangsprijs Leve het Nijlpaard: € 8,- p.p. Leeftijd: vanaf 4 jaar. Toegangsprijs Workshop FlesPoppen: € 8,- p.p. Leeftijd: vanaf 4 jaar. Reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.