Bijgewerkt: 4 december 2023

Voorstelling 'Luita en Groenman' in het poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
04-10-2012

Zaterdag 13 oktober  2012 is de premiere van de voorstelling  ' Luita en Groenman' van theatergroep 'Opslag voor Cacao' in het Amstelveens Poppentheater. Aanvang: 14.30 uur.

Groenman, is een beeldende voorstelling over buren met verschillende leefstijlen. Er wordt op een humoristische wijze gespeeld met het thema duurzaamheid. Luita houdt van knopjesgemak, hoge hakken en is dol op kopen. Ze heeft maar een probleem: ze is alleen. Op een dag hangt ze uit het raam en wat komt daar... een echte buurman!

groenman Amstelveen
(Foto Caroline Bijl - 2012)

'Luita en Groenman'


Luita is dolgelukkig. Wie weet kunnen ze samen allerlei leuke dingen doen. Maar buurman Groenman heeft het te druk. Hij is uitvinder en bouwt een huis, dat alles zelf doet. Daarom vangt hij de kracht van de wind, de warmte van de zon en het regenwater op. Luita laat het er niet bij zitten. Nu heeft ze eindelijk een buurman dus het MOET gezellig zijn! Toegangsprijs voorstelling € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

OVC?

Opslag voor Cacao (OVC) maakt jeugdtheater sinds 1998. Onder artistieke leiding van Niekie van den Berg en Annemieke Zwierenga is er een stijl ontwikkeld, die zich onderscheidt door haar humor, haar toegankelijkheid, de interactie met publiek en een boeiende vormgeving die met weinig middelen tot stand komt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.