Bijgewerkt: 28 maart 2024

Voorstelling Peter Peper in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
03-10-2022

Grappig spannende en muzikale familievoorstelling Peter Peper met poppen en live animatie in het hier en nu over de VOC tijd. Milan en Yalan willen graag een ‘rijsttafel’ maken, maar weten niet hoe… Wat nu? Plotseling verschijnt Peter Peper, een piraat uit lang vervlogen tijden. Hij neemt hen mee op reis door de tijd. Ze varen over woeste oceanen, raken de weg kwijt en spoelen aan op het eiland Banda. Ze klauteren over rotsen van gember en sluipen door een jungle van groenten. Dan ontmoeten ze Saraja, die tot slaaf is gemaakt en moet werken voor de VOC. Samen gaan ze op smokkeltocht naar de plantage van de kaaskoppen. Zullen zij in staat zijn om Saraja te bevrijden en de benodigde specerijen te veroveren voor hun recept?



In Peter Peper versmelten muziektheater, poppenspel, en live-animatiefilm tot een spannende, soms ontroerende maar vooral grappige voorstelling. Zo komt de oude geschiedenis van ver weg naar dichtbij. Er wordt echt gekookt en je mag ook proeven! Peter Peper is een co-productie van IJsbeerINC. en Hotel Modern, het gezelschap dat nationale en internationale bekendheid verwierf.

Voor iedereen vanaf 6 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 9 oktober 2022 om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439


 



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.