Bijgewerkt: 8 december 2023

Voorstelling 'Plu' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
25-02-2013

Een weekend vol paraplu's, sneeuw, hondjes, koffers en veel muziek in het Amstelveens Poppentheater! VALENTIJN productiehuis voor poppentheater speelt op zaterdag 2 maart 2013 om 14.30 uur de voorstelling Plu. De voorstelling is voor iedereen vanaf 2 jaar.

Weet je, dat een paraplu kan draaien? Kan dansen? Zingen? En zelfs grommen? Poppentheatergroep Valentijn maakt het allemaal mogelijk met de voorstelling Plu! Plu is een beeldende voorstelling zonder woorden waarin verhaaltjes verteld worden die aansluiten bij de fantasiewereld van peuters en kleuters.

plu Amstelveen
(Foto VALENTIJN productiehuis - 2013)

Voorstelling 'Plu'


Op zondag 3 maart 2013 speelt Theatergroep Fien om 14.30 uur de voorstelling 'Buik van wol' voor iedereen vanaf 6 jaar. Tussen de herinneringen in het hoofd van Mevrouw Catharina wonen Toon en Kato.

Ze houden alles op orde en zorgen ervoor dat er nooit een herinnering verloren gaat. Inmiddels heeft zich hier een heel leven verzameld. Morgen viert Mevrouw Catharina haar 90ste verjaardag. Toon en Kato hebben taart en liedjes, maar geen cadeau. Wat nu?

wol Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Joep Conjaerts en Susanne Roos spelen en zingen tijdens de voorstelling 'Buik van wol'


'Buik van wol' is een grappige, mooie beeldende muziektheatervoorstelling over verliefd worden, een buik van wol krijgen als je verdrietig bent, maar ook pret maken. Joep Conjaerts en Susanne Roos spelen en zingen vol overtuiging en energie dit prachtige verhaal van Jaap Robben aan de hand van veel spullen zoals koffers, een zelfgemaakte auto, een megagroot kopje koffie etc.

Toegangsprijs voor de voorstelling: € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.