Bijgewerkt: 23 maart 2023

Voorstelling 'Zwart is zo Somber' in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
28-04-2012

Op vrijdagavond 11 mei 2012 speelt het Sherry Theater in het Amstelveens Poppentheater de zwarte komedie 'Zwart is zo Somber' van Mieke Lelyveld.

Korte inhoud van het stuk:

“Zwart is zo somber” gaat over drie zussen, die bij elkaar komen na het overlijden van hun moeder. Er moet natuurlijk het nodige geregeld worden, maar de sympathie tussen de drie zussen is niet erg groot. Alles wat de ander heeft geregeld of wil gaan regelen is bij voorbaat al fout. Daarnaast hebben ze alle drie zo hun eigen herinneringen en gedachtes.

We zien de drie zussen balanceren op de puinhopen van hun eigen leven. “Zwart is zo somber”is een heerlijk stuk met veel humor, waarin de drie zussen, volledig aan elkaar gewaagd, niet van plan zijn om ook maar 1 stap opzij te doen voor de ander.

Spelers: Anneke Keijsper, Miranda Botman, Astrid Verdikt. Regie: Pim de Smalen Toegangsprijs voorstelling  € 10,00. Aanvang: 20.15 uur. Reserveren kan via desmalen@quicknet.nl, 072-5349714 of het Amstelveens Poppentheater: info@amstelveenspoppentheater.nl of 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.