Bijgewerkt: 23 maart 2023

Voorstelling 'Zwart op Wit' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
03-05-2013

Twee lieve heertjes op avontuur in het Amstelveens Poppentheater

Theatergroep Unieke Zaken speelt op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2013, Moederdag, de voorstelling 'Zwart op Wit' in het Amstelveens Poppentheater. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op een prachtige dag maken twee poppenmakers allebei een pop: meneer Swart en meneer De Witt.

Op het moment, dat de poppen klaar zijn beginnen die zich af te vragen, waar zij vandaan komen. Meneer De Witt denkt, dat hij gemaakt is, maar meneer Swart acht dat onmogelijk. Wie kan er nou zoiets moois, zoiets perfects maken? Hij heeft wel een idee hoe het is gekomen en zal het zijn vriend meneer de Wit eens haarfijn uitleggen.

zwart op wit Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Theatergroep Unieke Zaken speelt de voorstelling 'Zwart op Wit'


Zwart op Wit is een heerlijke en hilarische zoektocht met poppen, muziek, spel, tekst, objecten en een ingenieus decor. Bij de voorstelling krijgen alle mensen die z(s)wart of wit in hun naam hebben een vrijkaartje en alle moeders op moederdag 12 mei een gratis kopje koffie of thee en een kus van meneertje Swart of meneertje De Witt.

Aanvang beide dagen 14.30 uur. Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.