Bijgewerkt: 31 maart 2023

Voorstellingen 'De Toverketel' en 'Rimpelwals' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
13-11-2014

Rimpelwals door Theater Tieret

Op zaterdag 22 november 2014 om 14.30 uur speelt Theater Tieret een prachtige voorstelling over Opa in het Amstelveens Poppentheater. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Tieret is een toonaangevend poppentheatergezelschap uit België. Onder regie van Internationaal bekend poppenspeler en Amstelvener Neville Tranter spelen zij het verhaal van Opa. Opa is moe. Hij loopt kleine stapjes en eet kleine beetjes. Maar als opa vertelt, vertelt hij honderduit over zijn stoere reizen.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Theater Tieret speelt een prachtige voorstelling over Opa in het Amstelveens Poppentheater


Een beeldende voorstelling, waarbij herinneringen, afscheid, ziekte en dood op speelse manier vol humor op maat voor het jonge publiek worden gebracht. Toegangsprijs voor de voorstelling: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439 of via www.Amstelveenspoppentheater.nl

Voorstelling 'De Toverketel' in Amstelveens Poppentheater

Op zondag 23 november 2014 om 14.30 uur speelt Hilbert Geerling de familievoorstelling (vanaf 6 jaar) 'De Toverketel' van Swiegel Miegel in het Amstelveens Poppentheater. Vijfvoudig kampioen goochelen Hilbert speelt een schrijver die druk bezig is met een verhaal over een goochelaar die door de koning achter de heks Swiegel Miegel wordt aangestuurd.

Foto Amstelveen
(Foto Bert Speelman - 2014)

Hilbert Geerling speelt in de familievoorstelling 'De Toverketel'


Doordat alles wat Hilbert schrijft tegelijkertijd plaatsvindt op het toneel, worden zowel het publiek als de schrijver zelf meegezogen in dit verhaal vol goocheltrucs en blijkt, dat de pen soms machtiger is dan de toverstaf… Een goochelvoorstelling zoals je nog nooit gezien hebt!

Toegangsprijs voor de voorstelling: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439 of via www.Amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.