Bijgewerkt: 16 april 2024

Voorstellingen 'Zeebenen' en 'Ieorg Idur' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
01-11-2020

Er zijn nog enkele kaarten voor 'Zeebenen' en extra voorstelling van 'Ieorg Idur' in het Amstelveens Poppentheater. Op zondag 8 november 2020 om 14.30 uur is de poppentheatervoorstelling ‘Zeebenen’ door Theater Snater te zien. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Een kapitein is met zijn schip op de klippen geslagen en aangespoeld op een piepklein eilandje. Om andere schepen te waarschuwen bouwt hij, met de brokstukken van zijn schip, een vuurtoren. Dan vangt hij iets uit zee waardoor zijn leven in één klap verandert…Theater Snater mengen hun liefde voor theater, poppenspel, muziek en elkaar.



Op zondag 22 november 2020 om 13.00 uur en 14.30 uur (deze is uitverkocht) brengt  Unieke Zaken de voorstelling Ieorg Idur. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Meesterverteller Roald Dahl schreef in 1990 Ieorg Idur.  Dit ontwapenende verhaal over de liefde tussen een buurman en een buurvrouw heeft Unieke  Zaken bewerkt tot een levend prentenboek: vol humor, muziek, spel en… schildpadden. Toegangsprijs bij alle voorstellingen: € 9.-. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.