Bijgewerkt: 21 september 2021

Voorstellingen in de Circusschool Pretpiste in 2015

Nieuws -> Informatief

Bron: Circusschool Pretpiste
19-01-2015

Ieder jaar in januari laten de leerlingen van Circusschool Pretpiste aan ouders en belangstellenden in een feestelijke voorstelling zien wat zij inmiddels weer bijgeleerd hebben. Komt dat zien! Op maandag 26 om 16:30 en donderdag 29 januari 2015 om 18:30 wordt de gymzaal omgetoverd tot circuspiste. Iedere groep zet een 30 minuten durende voorstelling neer met een eigen verhalend thema.

Foto Amstelveen
(Foto Pretpiste - 2014)

Acrobatiek bij Circusschool Pretpiste


Balorige ballopers, behendige meiden, stoere jongens, goochelaars en grond- en luchtacrobaten, ze zijn bij Pretpiste allemaal aanwezig. Compleet met kostuums en muziek halen de ervaren artiesten soms halsbrekende toeren uit. De jongste artiesten zijn even verrassend maar eerder vertederend. De voorstellingen vinden plaats in de gymzaal aan de Lindenlaan 315 in Amstelveen. Na de voorstellingen kunnen weer beperkt nieuwe  deelnemers toegelaten worden. Geïnteresseerde kinderen kunnen een gratis proefles komen volgen tijdens de les op maandag, of donderdag. Aanmelden hiervoor kan via info@pretpiste.nl . Plaatsing gaat in overleg.

Circus workshop tijdens de krokusvakantie

Op maandag 23 februari 2015 van 13:00 – 15:00 organiseert Pretpiste voor kinderen die ook een keer circusartiest willen zijn een open les. Bijdrage slechts 5 euro pp, inclusief limonade. Workshop voor kinderen 6-12 jaar; locatie is de gymzaal Lindenlaan 315. Deur gaat open om 12.40 uur, vol=vol. Aanmelding kan ook vooraf via info@pretpiste.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.