Bijgewerkt: 11 mei 2021

Voorstellingen op 21 en 28 juni 2020 in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
09-06-2020

De theaters mogen gelukkig weer deels open en daarom is het Amstelveens Poppentheater ook blij dat zij in juni weer voorstellingen kunnen aanbieden voor klein publiek. Op zondag 21 juni 2020 spelen Sesamstraatacteurs om 10.30 en 14.30 uur de grappige, muzikale voorstelling 'Wie heeft de vijver leeggehaald???' Voor iedereen vanaf 3 jaar.

Eend woont op de boerderij. Daar kun je van alles doen, maar niet zwemmen. En Eend is een eend en eenden moeten zwemmen. Maar de vijver ligt diep in het bos.

Hij gaat toch op pad, loopt langs de hoge bomen, voelt beestjes kriebelen en….wat hoort hij nou voor raar geluid? Eend gaat dapper door en eindelijk bij de vijver haalt hij diep adem, knijpt zijn neus dicht en duikt in het…………………zand?????? “WIE HEEFT DE VIJVER LEEGGEHAALD?” Is het Hond of misschien mama Kip? OOOOOOH…. WIE!!!

Een vrolijke, muzikale voorstelling over supergraag willen en heel erg dapper zijn van Sesamstraatacteurs Renee Menschaar en Arjan Smit en waarbij de hulp van de kinderen zeer op prijs gesteld wordt.Omdat er veel plek over is hebben alle knuffels ook de ruimte dus mogen alle knuffelvriendjes mee! Kaartjes € 9,00. Knuffels gratis. Omdat er maar 30 personen in de theaterzaal mogen loopt de kaartverkoop al hard. Wacht dus niet te lang met reserveren.Op zondag 28 juni 2020: Meneer B. vliegt naar de maan (4+) Studio Dondersteen. Meneer B vliegt naar de maan. Vlieg je mee ? Meneer B kan maar niet in slaap komen. Wat hij ook probeert, er is altijd wel iets dat hem wakker houdt – of het nou de snurkende buurman is of een verdwaalde vogel in de boom. Als hij op één van zijn slapeloze nachten zijn schuur begint op te ruimen, vindt hij een oude telefoon waarmee hij in contact komt met een maanmannetje. Die laat hem zien dat Meneer B. meer kan bereiken dan hij zelf denkt. Dat hij de kracht in zichzelf kan vinden om zijn droom waar te maken: Een reis naar de maan. Dat is het begin van een hilarisch avontuur op onbekend terrein… Zal Meneer B. op de maan eindelijk zijn rust vinden?

Meneer B. vliegt naar de maan is een humoristische ode aan de Science Fiction en de creativiteit van het menselijke brein. Use the Force! Jaag je dromen na! Wie weet wat het je brengt…Winnaar van de publieksprijs van de Kinderjury op Kindertheaterfestival Spekken in Gent 2020 in de categorie theatervoorstellingen 5 – 8 jaar!

Voor de expositie-actie 'Teken of beschrijf wat heb je hebt gemist tijdens de corona tijd ' kunnen nog steeds foto's van tekeningen of verhalen via de e-mail of WhatsApp ingestuurd worden. Per post of 21 juni meenemen mag ook. Reserveren of insturen kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, [email protected]; WhatsApp: 0631948380 of telefonisch 0206450439 Adres: Amstelveens Poppentheater Wolfert van Borsselenweg 85a 1181 PH AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.