Bijgewerkt: 2 december 2022

Vrije School Parcival viert laatste Lentemarkt op zondag 31 mei

Nieuws -> Informatief

Bron: Vrije School Parcival
22-05-2015

‘Bouwen met elkaar’

Vrije School Parcival viert volgende week zondag 31 mei 2015 de laatste Lentemarkt op de oude locatie, met als thema 'bouwen'. In diverse kramen worden speelgoed, kleding en andere producten van natuurlijke materialen verkocht. Voor kinderen zijn er allerlei activiteiten, van broodjes bakken boven het vuur tot een prehistorische hut bouwen. 

Sinds jaren viert Vrije School Parcival de lente met een gezellige markt, waarop iedereen welkom is. Elk jaar weer is het een vrolijk feest, waar de school en alle kinderen lange tijd naartoe leven. In het restaurant worden heerlijke taart en pannenkoeken verkocht, er is muziek, er wordt gezongen en verder kan iedereen er rondneuzen bij de verschillende kramen, waar speelgoed, kleding, sieraden, viltwerk, stenen en andere producten van natuurlijke materialen worden verkocht. Voor de kinderen zijn er uiteenlopende activiteiten, zoals schminken, een poppenspel, koekjes bakken, broodjes bakken boven het vuur, een prehistorische hut bouwen en nog veel meer.

Foto Amstelveen
(Bron Vrije School Parcival - 2015)

De flyer van de lentemarkt van de Vrije School Parcival in 2015


Gratis koffie voor oud-leerlingen

Dit jaar zal de Lentemarkt voor de laatste keer in deze vorm worden georganiseerd, omdat de school na de zomer verhuist naar een nieuw gebouw. “We hebben daarom gekozen voor het thema ‘bouwen’”, vertelt directeur Bart Hurkxkens. “Dit bouwen is terug te zien in de activiteiten op de markt, maar het staat ook voor: samen bouwen aan een nieuwe toekomst en verbinding leggen met elkaar. We hopen op een gezellig samenzijn.”

Oud-leerlingen zijn dit jaar van harte welkom om tussen 12.00-13.00 uur een gratis kopje koffie te komen drinken in het Lentemarkt-café. Zo kunnen zij elkaar weer een keer ontmoeten en nog één keer dit bijzondere feest meemaken op hun oude school.

Iedereen is volgende week zondag 31 mei welkom op Vrije School Parcival tussen 11.00-15.00 uur aan de Lindenlaan 317 in Amstelveen. www.vrijeschoolparcival.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.