Bijgewerkt: 29 november 2021

Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers in Amstelveen

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
25-10-2012

Wij zoeken vrijwilligers voor activiteiten in diverse Amstelveense wijken:

-Voor een mevrouw van 38 jaar, uit Westwijk. Mevrouw heeft, na een ongeluk, beperkte mobiliteit en moeite met spreken. Mevrouw komt oorspronkelijk uit China. Mevrouw zoekt wat gezelligheid (praatcontact, spelletjes) en vindt het leuk om er op uit te gaan.

-Voor een mevrouw van middelbare leeftijd, met beperkingen, wonend in Middenhoven, zoeken wij een vrijwilliger voor praatcontact en uitstapjes met de auto.

-Voor een oudere (slechtziende) mevrouw in Amstelveen-Noord zoeken wij een vrijwilliger om met de tandem te gaan fietsen.

-Voor het opknappen van tuintjes van ouderen zoeken wij vrijwilligers met groene vingers. Een vergoeding is mogelijk.

Vrijwilligers Amstelveen
(Foto Cardanus - 2012)

Vrijwilligers maken de tuinen winterklaar in Amstelveen


Regelmatig hebben wij nieuwe vrijwilligers nodig voor het doen van boodschappen en voor vervoer naar artsen. Onkosten worden vergoed. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Inge Veraar tijdens spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: Buurthulpdienst, Vrijwilligerscentrale Cardanus, Maalderij 38, 1185 ZC  Amstelveen (tegenover ROC). Tel. 020 - 5434546, of mobiel via 06-22691437.   Of via e-mail: buurthulpdienst@cardanus.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS