Bijgewerkt: 29 april 2024

Vrouwencirkel bijeenkomst start in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Participe Amstelland
11-03-2024

Het is zover. Na enkele maanden voorbereiding is op Internationale Vrouwendag de Vrouwencirkel Amstelveen van start gegaan. De vrouwencirkel heeft als doel vrouwen bij elkaar te brengen door elke 2 weken een boeiende en leuke activiteit aan te bieden op wisselende dagen, tijden en locaties. En zoals mannen graag met elkaar activiteiten ondernemen, vinden vrouwen het ook fijn om onder elkaar aan activiteiten deel te nemen.

Een open sfeer, het gevoel van verbondenheid, het onderlinge begrip voor elkaars situatie, de herkenbaarheid, dat is wat Vrouwencirkel wil bieden, een plek waar je je snel thuis voelt en wat een bron van inspiratie kan zijn. Vrijblijvend want je kiest per keer waar je aan deel neemt.

Laagdrempelig, veilig en nog gratis ook! Zelfs de koffie en thee kost niets. Voor eventueel bijkomende kosten als toegang of materiaal kan een bijdrage gevraagd worden maar als dat niet mogelijk is zoeken wij een oplossing. Geld mag geen reden zijn om niet mee te kunnen doen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

In oktober 2000 schonk The Japan Women's Club in Amstelveen 400 kersenbloesembomen (cherry blossom trees) aan de bevolking van Nederland, ter gelegenheid van de 400 jarige betrekkingen tussen Japan en Nederland. De bomen zijn geplant in het Amsterdamse Bos, waar sindsdien dit deel het Cherry Blossom- Kersenbloesem park heet

De eerste activiteit vindt plaats op 29 maart 2024 in Wijkcentrum de Bolder van 14.00-16.00 uur. Twee Japanse dames vertellen over de betekenis van de Japanse bloesembomen, waar er 400 van in het Amsterdamse Bos staan. Wist je dat elke boom een eigen naam heeft? Vervolgens leren zij ons hoe we van servetten een mooie bloem kunnen maken. Het kost niets. Wel graag even aanmelden via vrouwencirkel@gmail.com onder vermelding van Japanse Bloesem, je naam en telefoonnummer.

Nieuwsgierig geworden naar de rest van de activiteiten? Deze verschijnen in een overzicht en wordt per email rondgestuurd. Wil je ook op de hoogte blijven van het activiteitenaanbod, meld je dan aan door een email te sturen naar vrouwencirkelav@gmail.com onder vermelding van overzicht activiteiten. Vermeld ook je naam en telefoonnummer.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.