Bijgewerkt: 1 april 2023

Week van de Coöperatie van de Rabobank in 2018

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank Amstel en Vecht
24-09-2018

Van 1 tot en met 5 oktober is het de Week van de Coöperatie. 'Tijdens deze week maken we onze maatschappelijke coöperatieve waarde zichtbaar en concreet, door de organisatie van een aantal activiteiten. Wij ontmoeten u graag bij een of meerdere evenementen' - aldus Uğur Pekdemir, directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht.

Foto Amstelveen
(Bron Rabobank Amstel en Vecht -2018)

Uğur Pekdemir, directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht


Maandag 1 oktober 2018 is er het event Robotica: Innovations on Tour. Hier kunt u kennismaken met de laatste humanoid robots en geavanceerde technieken die sectoren als de maakindustrie en de zorg ingrijpend zullen veranderen.

Dinsdag 2 oktober 2018 organiseren wij samen met de Bibliotheek voor Ondernemers en de Industrie Vereniging Weesp het Weesper Ondernemerstheater welke mede mogelijk wordt gemaakt door theater City of Wesopa. Deze bijeenkomst biedt inspiratie en informatie voor zelfstandig professionals en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Woensdag 3 oktober 2018 vindt de boekpresentatie plaats van het boek ‘Van guldens, euro’s en bitcoins’ welke speciaal is uitgegeven ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan van Rabobank Amstel en Vecht.

Vrijdag 5 oktober 2018 is er een high-tea voor bewoners van verzorgingshuis Huis aan de Poel, georganiseerd door medewerkers van Rabobank Amstel en Vecht.

Ook op 5 oktober 2018 ‘Rabo Bruist! Taste no Waste’. Tijdens deze avond in de ANNA Amstelveen, kunt u ervaren dat verspilling verrukkelijk kan zijn. Proef bieren, gemaakt van geredde boterhammen, zeewier en aardappels en geniet van hapjes gemaakt van gered voedsel. Daarnaast ontbreken ook onze lokale bierbrouwers niet.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeentearchief Amstelveen-2014)

Op de hoek van de Burg. A. Colijnweg, later Amsterdamseweg stond het Kantoor van de Coöperatieve Boerenleenbank – Raiffeissen-bank aan de Middeldorpsstraat 2-4 in 1965. Rabobank is in 1972 ontstaan uit een fusie tussen de Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Bank en de Coöperatieve Centrale Boerenleenbank. Raiffeisen Zentralbank Österreich (RZB) is een coöperatieve internationale bank, gevestigd in Oostenrijk en de Rabobank is aangesloten bij deze organisatie


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Het hoofdkantoor van Rabobank Amstel en Vecht aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 in Amstelveen op 1 september 2014


Tot slot ontvangen leden van de bank in deze week hun stemcode, waarmee zij kunnen stemmen op hun favoriete club bij de Rabobank Clubkascampagne. Er hebben zich 60 clubs aangemeld om mee te doen aan deze campagne. Leden hebben hierbij invloed op de verdeling van € 100.000 over de deelnemende clubs. Zij bepalen namelijk direct, door het uitbrengen van hun stem, welke clubs zij ondersteunen. Niet de bank, maar de leden verdelen dus het geld. Hoeveel een stem uiteindelijk waard is, wordt begin november bekend. Dan weten we hoeveel leden hebben meegedaan en hoeveel stemmen zijn uitgebracht. Wilt u meer weten over een van deze activiteiten of wilt u zich aanmelden? Lees verder op www.rabobank.nl/amstelenvecht.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.