Bijgewerkt: 26 november 2022

Week van het Applaus op Stadspleinfestival Amstelveen 2011

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
15-09-2011

Doe mee met het Applaus voor Vrijwilligers

Het jaar 2011 is uitgeroepen tot het Europees jaar van het Vrijwilligerswerk. Vrijwilligers zijn voor u en onze samenleving van onschatbare waarde. Wilt u iets terugdoen?  Kom dan op zaterdag 17 september 2011 naar het Stadsplein tijdens het Stadspleinfestival.

De week van 11 t/m 18 september  is uitgeroepen tot de 'Week van het Applaus'! Het doel van die week is om zoveel mogelijk vrijwilligers waardering vanuit hun directe omgeving te laten ervaren. Al die waardering moet natuurlijk ook bij het grote publiek zichtbaar worden. In Amstelveen is het Stadspleinfestival aangegrepen om voor alle vrijwilligers van Amstelveen aandacht èn applaus te vragen.

Op zaterdagmiddag 17 september tussen 16.00-16.15 uur zal Frans Huissen van de Vrijwilligerscentrale uit naam van ChristenUnie-wethouder Jacqueline Koops (Welzijn) aandacht vragen voor het vele goede vrijwilligerswerk dat in Amstelveen wordt verricht waarna we met zijn allen het applaus aanheffen. U komt toch ook?!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.