Bijgewerkt: 21 september 2021

Weer veel verschillende cursussen bij Volksuniversiteit Amstelland in 2015

Nieuws -> Informatief

Bron: Volksuniversiteit Amstelland
05-01-2015

Voor taalliefhebbers kan er begonnen worden bij Volksuniversiteit Amstelland met Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans, zowel op beginners- als gevorderd niveau en op regulier en versneld tempo. Voor de cursussen Engels zijn er in de week van 12 januari 2015 gratis proeflessen te volgen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Kalligrafie (uit het Grieks: καλός, mooi en γράφειν, schrijven) is de kunst van het schoonschrift. In China en Japan wordt Chinese kalligrafie nog steeds hoog gewaardeerd, en in islamitische culturen bestaan talloze gekalligrafeerde versies van de Koran en worden gekalligrafeerde spreuken uit de Koran vaak in tapijten verwerkt, of aan de muur gehangen


Creatievelingen kunnen beginnen met schilderen, tekenen, Chinese kalligrafie en beeldhouwen, en kookfans kunnen in het goed geoutilleerde kooklokaal aan de slag met de Aziatische vegetarische keuken en natuurvoeding. Ook starten er cursussen fotografie, kunstgeschiedenis en E-mail management. Een overzicht van alle startende cursussen in januari staat op de website www.vu-amstelland.nl  en ligt bij de balie aan Stadsplein 97 in Amstelveen. Lees meer : http://www.vu-amstelland.nl/info/2014/12/22/startende-cursussen-in-januari/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.