Bijgewerkt: 21 maart 2023

Wegwerkzaamheden aan de Nieuwe Meerlaan-Bosbaanweg in februari 2020

Nieuws -> Amsterdamse Bos

Bron: Amsterdamse Bos
30-01-2020

Tussen 12 februari en 29 februari 2020 is de doorgaande route voor automobilisten door het Amsterdamse Bos (Bosbaanweg/Nieuwe Meerlaan) tweemaal meerdaags afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Verkeer richting Amsterdam en Amstelveen wordt geadviseerd de Burgemeester Colijnweg of de Amstelveenseweg te volgen.

Het Amsterdamse Bos pakt achterstallig onderhoud aan wegen en paden aan. Van 12 tot en met vrijdag 14 februari 2020 is de Nieuwe Meerlaan ter hoogte van het gemaal volledig afgesloten voor doorgaand autoverkeer.  De bestrating ter hoogte van het gemaal wordt hersteld, en verkeersvriendelijker gemaakt. In de luwte van de afsluiting worden op woensdag 12 februari 2020 inritten van parkeerplaatsen aan de Bosbaanweg geasfalteerd. Verkeersregelaars begeleiden de werkzaamheden aan de inritten.

Foto Amstelveen
(Bron Amsterdamse Bos - 2020)

Tussen 12 februari en 29 februari 2020 is de doorgaande route voor automobilisten door het Amsterdamse Bos (Bosbaanweg/Nieuwe Meerlaan) tweemaal meerdaags afgesloten vanwege wegwerkzaamheden


Van 24 t/m 28 februari worden scheuren en gaten hersteld en de bovenste asfaltlaag vernieuwd ter hoogte van de rotonde bij P Meerzicht. Hiervoor is een volledige afsluiting van de Bosbaanweg noodzakelijk. Tot slot zijn er van 2 t/m 6 maart 2020 restwerkzaamheden aan het asfalt aan de Bosbaanweg. Een verkeersregelaar begeleidt het verkeer, dat rekening moet houden met enkele minuten vertraging.

Ondernemers en parkeerplaatsen bereikbaar. De parkeerplaatsen in het Bos die aan de Nieuwe Meerlaan en Bosbaanweg liggen zijn (behalve bij werkzaamheden aan de betreffende parkeerplaats) bereikbaar. De ondernemers in het Bos blijven bereikbaar. In maart/april 2020 wordt de definitieve belijning op de weg aangebracht. Omdat belijning niet goed hecht als er zout op de weg ligt, is de aannemer voor de planning afhankelijk van de weersomstandigheden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.