Bijgewerkt: 15 juni 2024

Welzorg winkel en servicepunt in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Welzorg
18-08-2013

Nieuwe Welzorg winkel hulpmiddelen en verpleegartikelen in Brentano

Op woensdag 14 augustus 2013 heeft Welzorg een nieuwe winkel en servicepunt geopend in 't Huis aan de Poel, woonzorgcentrum van Brentano. Bewoners kunnen terecht in de Welzorg Winkel voor het huren en kopen van hulpmiddelen en verpleegartikelen en de service en reparatie aan deze hulpmiddelen.

Sinds 1 juli 2013 is Welzorg leverancier van Wmo hulpmiddelen van de gemeente Amstelveen. Bewoners die van de gemeente een Wmo-voorziening hebben kunnen ook in de Welzorg winkel terecht voor service en reparatie .

Huis aan de poel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Het woonzorgcentrum 't Huis aan de Poel van Stichting Brentano in Amstelveen


Lekker dichtbij

"Mensen uit de omgeving, uit het woonzorgcentrum, of uit het nabij gelegen Ziekenhuis Amstelland kunnen nu heel makkelijk artikelen die ze tijdelijk thuis nodig hebben, zoals krukken, een rolstoel, of een toiletverhoger lenen. Maar ook voor het kopen van zorg- en comfortartikelen zoals bedleeslampen, aantrekhulpen voor steunkousen, en kleine woonaanpassingen zoals wandbeugels en douchezitjes kan men bij ons terecht", aldus Peter Ringe, vestigingsmanager bij Welzorg.

'Nu mensen steeds langer zelfstandig blijven wonen, is een Welzorg-winkel in de buurt ideaal. En wij kunnen met onze kennis van zorg aan senioren veel betekenen voor mensen die hulp en (thuis)zorg nodig hebben. Zo komt het allemaal mooi samen. Voor de cliënten op onze locatie hier is het natuurlijk fijn een Welzorg-winkel bijna in huis te hebben,' vult Mart Passon aan, regiomanager van 't Huis aan de Poel.Service en reparatie zonder afspraak

Mensen uit de omgeving kunnen elke werkdag tussen 9.00 tot 12.00 uur, zonder afspraak, reparaties laten uitvoeren aan hulpmiddelen, zoals een rolstoel. Dit geldt ook voor mensen met een Wmo-voorziening van de gemeente. Er is altijd een monteur aanwezig die de meeste defecten direct kan verhelpen.

Hier vindt u Welzorg Winkel en Servicepunt: 't Huis aan de Poel, woonzorgcentrum van Brentano Amstelveen Populierenlaan 21, 1185 SE Amstelveen Openingstijden: ma t/m vr van 9.00 tot 12.00 uur

Welzorg?

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Met zijn jarenlange kennis en ervaring is Welzorg als één van de weinige bedrijven in Nederland in staat om alle drie de compartimenten van de hulpmiddelenverstrekking te verzorgen (vanuit de AWBZ, de Zvw en de Wmo). Welzorg heeft vestigingen door heel Nederland en levert aan diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten, zorgverzekeraars, AWBZ-instellingen, thuiszorgorganisaties en aan consumenten.

Brentano

Stichting Brentano Amstelveen is een kleinschalige organisatie voor Amstelveense senioren, gespecialiseerd  in zorg, diensten en wonen. Het aanbod varieert van intensieve zorg tot onbezorgd plezier. Brentano Amstelveen biedt thuiszorg, woonzorg, particuliere zorg, verpleeghuiszorg, dagbehandeling, kortdurende opvang, maaltijdservices, ondersteuning aan mantelzorgers, vervoer en activiteiten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.