Bijgewerkt: 4 december 2023

Werkbezoek burgemeester Mirjam van 't Veld in Buitengebied Amstel

Nieuws -> Informatief

Bron: Hans de Weers
16-05-2015

Mirjam van 't Veld, onze burgemeester, komt langs op donderdag 21 mei 2015 in het Buitengebied voor een kennismakingsbezoek. Omdat het gebied wel groot, maar weinig bewoners heeft, hebben we het bezoek opgeknipt in een fietstocht en kennismaking in de Amsteltuin, Langs de Akker 5.

Foto Amstelveen
(Foto Louke Redeker - 2014)

Mirjam van 't Veld, burgemeester van Amstelveen


Programma: Fietsen door de Buitengebied – Middenpolder met vertegenwoordigers. 14.30-15.45 uur: We verzamelen bij Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55. Hiervandaan zullen we ook starten en we eindigen in de "Laan van het Grote Genieten". Fietsroute: Banpaal - Gemaal - Machineweg langs, Waterzuivering - Bankrasweg- Oostermeerweg - Amsteldijk Noord - Amstelzijde - Amsteldijk Zuid - Kruithuisjes - Kruitmolen- Wijngaard De Amsteltuin.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Natuur in de polder


Bewoners en ondernemers hebben een uitnodiging ontvangen. Wie wel in het Buitengebied woont of werkt, maar niet de uitnodiging heeft ontvangen is van harte welkom tussen 15.45 – 16.30 uur voor een babbeltje en een drankje bij Jan en Tieke in de Amsteltuin.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.