Bijgewerkt: 8 mei 2024

Wethouder Gordon bezocht bouwterrein Olympiade

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
13-12-2023

Op dinsdag 12 december 2023 bracht Floor Gordon (D66) wethouder Ruimtelijke Ordening een werkbezoek aan Olympiade. Zeven verschillende moderne en duurzame woongebouwen met in totaal 552 appartementen aan De Startbaan in Amstelveen op het voormalige Hewlett Packard terrein. De bouw vordert gestaag.

Floor Gordon kreeg een rondleiding en plantte de eerste boom op het dak van de halfverdiepte parkeergarage, waar een park op wordt aangelegd. De koopwoningen zijn allemaal verkocht en de eerste bewoners worden half februari 2024 verwacht. Bijna 50% van de kopers zijn Amstelveners en een groot deel komt uit de aangrenzende gemeenten. Drie appartementengebouwen bestaan uit middeldure huurwoningen.

Foto Amstelveen
(Foto Mark Weemen - 2023)

Floor Gordon (D66) wethouder Ruimtelijke Ordening (links) tijdens het werkbezoek aan Olympiade op 12 december 2023 krijgt uitleg over het bouwproject

Deze komen naar verwachting in februari in de verhuur. Hou de website Olympiadeamstelveen.nl in de gaten voor de start van de verhuur. Alle aanwezigen zijn bijzonder trots op Olympiade, dat een snelle doorlooptijd kent van zes jaar. De opleverdatum van alle woningen met park en parkeergarage is gepland voor zomer 2024. Olympiade draagt bij aan de grote vraag naar betaalbare woningen in Amstelveen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.