Bijgewerkt: 2 maart 2024

Wethouder Gordon en kinderburgemeester Lode reikten het boek 'Dolfje Weerwolfje' uit

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
21-02-2023

Samen met Floor Gordon (D66) wethouder Onderwijs bezocht Lode Besseling de kinderburgemeester van Amstelveen Montessorischool De Linde aan de Lindenlaan 334.

Ze waren daar om boeken uit te delen als aftrap van de jaarlijkse campagne ‘Geef een boek cadeau’. Deze keer krijgen alle kinderen in groepen 4 en 5 het boek 'Dolfje Weerwolfje' van Paul van Loon cadeau.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2023)

Vlnr.: Floor Gordon(D66) wethouder Onderwijs, Lode Besseling de kinderburgemeester van Amstelveen en Ada Ruiter boekverkoopster van Boekhandel Libris Venstra in de klas van De Linde

De campagne ‘Geef een boek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken en om lezen te bevorderen. De gemeente Amstelveen geeft, samen met boekhandel Libris Venstra, alle leerlingen van groep 4 en 5 het boek 'Dolfje Weerwolfje' cadeau. Een speciale editie van dit boek wordt tegen de gereduceerde prijs van € 2.95 aangeboden in heel Nederland. Boekhandel Libris Venstra doneert ook boeken aan de Voedselbank en de Voorleesexpres die kinderen helpen met een taalachterstand.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.