Bijgewerkt: 13 augustus 2022

Wethouder Gordon hijst de vlag van Amstelveen voor de horeca

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
27-01-2022

Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken heeft symbolisch de vlag van Amstelveen gehesen bij café ‘Het Wapen van Amstelveen’ om te vieren dat de horeca weer open kan. Ik ben heel blij dat restaurants, cafés, theaters, musea en bioscopen weer open mogen.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2022)

Theo Konijnenberg en Marcel Kunst eigenaren van het Café Wapen van Amstelveen met wethouder Floor Gordon tijdens het hijsen van de vlag van Amstelveen in het Oude Dorp


Wat hebben al deze sectoren het de afgelopen periode moeilijk gehad met de complete sluiting. Vooral de zogenaamde ‘natte horeca, met vooral cafés waren lang helemaal gesloten. Nog steeds gelden er momenteel beperkingen, maar er is nu perspectief met opening tot 22.00 uur en we zijn hoopvol dat we op de weg zijn naar volledige opening. En ja, bij de gemeente bestaat er een grote behoefte aan een meer voorspelbaar perspectief en een langere termijn agenda.

Steun van gemeente. 'Intussen blijven we als gemeente binnen onze mogelijkheden de Amstelveense ondernemers steunen. Vanuit het Stimuleringsfonds Lokale Economie, het hulpprogramma Back-on-track en de nieuwe subsidieregelingen voor de controle van coronatoegangsbewijzen en duurzame terrasverwarming. Ondernemers kunnen hiervoor kijken op op https://www.amstelveen.nl/ondernemen '-zegt wethouder Gordon.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.