Bijgewerkt: 27 juni 2022

Wethouder Groot loot woningen in project Green Court

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
23-12-2011

Dat de interesse voor nieuwbouw in Amstelveen nog steeds groot is bleek afgelopen week tijdens de loting voor appartementen in project Green Court, onderdeel van de nieuwe wijk Westwijk Zuidoost. Het totale project omvat 52 woningen.

Onder toezicht van notaris Max Amson van SBA-notarissen verrichtte wethouder-wonen Jan-Willem Groot (CDA) de loting voor de eerste 12 appartementen. Maar liefst 62 kandidaat kopers hadden zich ingeschreven voor de loting.

groot  Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2011)

Wethouder Jan-Willem Groot (CDA) tijdens de loting


Wethouder Groot was zeer content met de herkomst van de inschrijvers. “circa 75 % van de gegadigden komt uit Amstelveen en maar liefst 37% is 65 jaar of ouder.

Als senioren verhuizen geeft dat de meeste beweging op de woningmarkt. Er is nog steeds behoefte aan kwaliteit en meer dan voldoende interesse in kleinschalige bouwprojecten als Green Court. Dat is goed nieuws voor de noodzakelijke doorstroming op de Amstelveense woningmarkt.”

Voor de inschrijvers breekt nu een spannende tijd aan, want zij worden schriftelijk geïnformeerd door de betrokken makelaars, of de trekking door wethouder Groot hen goedgezind was.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.