Bijgewerkt: 24 maart 2023

Wethouder Raat in gesprek met Stadshart eigenaar Unibail Rodamco

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
16-07-2014

Herbert Raat, (VVD) wethouder van het Stadshart informeert de leden van de gemeenteraad van Amstelveen:

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Herbert Raat


'Geachte heer/mevrouw,

Dinsdag 15 juli 2014 heb ik een gesprek gevoerd met Unibail-Rodamco over de toekomstige ontwikkeling van het Stadshart. Het was een constructief gesprek, waarin vooral gesproken is over, hoe we nu samen verder gaan met het Stadshart. Unibail-Rodamco en de gemeente hebben elkaar nodig om het Stadshart te versterken en voor te bereiden op de toekomst.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Het Stadsplein Amstelveen


Er zijn in Amstelveen voldoende kansen hiertoe, zonder dat uitbreiding richting Schildersbuurt nodig is. Samen met andere belanghebbenden, zoals ondernemers en bewoners moeten we komen tot een plan, dat maatschappelijk draagvlak heeft. Hierbij betrekken we niet alleen plannen voor het winkelcentrum, maar alle ruimtelijke ontwikkelingen op en rond het Stadshart, zoals de A9 en de Amstelveenlijn.

Ik vertrouw er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra meer informatie beschikbaar is, zal ik u deze doen toekomen.

Met vriendelijke groet, Herbert Raat, wethouder Stadshart'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.