Bijgewerkt: 2 maart 2024

Wie wordt Superjuffie of Supermees van Amstelveen in 2023?

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelkids
29-05-2023

'Superjuffen en supermeesters kunnen heel veel. En dat stopt niet alleen bij goed uitleggen. Ze maken ook leuke grappen, kunnen serieus met je praten en houden jouw geheimen geheim. Eigenlijk zijn het supermensen en daarom mogen ze in het zonnetje worden gezet' - zo luidt de oproep in de kinderkrant Amstelkids (nummer 14).

Foto Amstelveen
(Foto Amstelkids - 2023)

Laat in maximaal 50 woorden weten, waarom jouw juf of meester de titel Superjuffie of SuperMees 2023 verdient

Wat moeten kinderen doen? Laat in maximaal 50 woorden weten, waarom jouw juf of meester de titel Superjuffie of SuperMees 2023 verdient. Vul daarvoor het formulier op pagina drie van de kinderkrant in, knip deze uit en lever deze vóór zondag 11 juni 2023 in bij boekhandel Libris Venstra op het Stadsplein. De krant is de laatste week van mei op alle basisscholen in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel verspreid. Maar e-mailen mag ook. Dat kan via info@venstra.nl Een vakkundige jury zal de aanmeldingen bekijken en drie genomineerden uitnodigen op de speciale uitreikingsmiddag. De hele klas is dan natuurlijk ook welkom.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelkids - 2022)

Lara Walraven van MKC Mio Mondo, juf van groep 6,7 en 8 in het Montessori Onderwijs werd de Superjuffie 2022

Winnen. Tijdens deze feestelijke middag maakt de wethouder Onderwijs, samen met de Kinderburgemeester, de winnaar bekend. Hij of zij zal met een mooi prijzenpakket naar huis gaan. Ook aan de winnende klas wordt gedacht én de leerkracht mag zich natuurlijk een heel jaar Superjuffie of SuperMees 2023 noemen!

Organisatie. Sinds 2015 organiseert boekhandel Libris Venstra op het Stadsplein de Superjuffie-en SuperMees verkiezing, vernoemd naar de bekende boekenreeksen Superjuffie en Mees Kees. Vanaf 2021 organiseert ze deze verkiezing samen met de kinderkrant Amstelkids (www.amstelkids.nl)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.