Bijgewerkt: 29 april 2024

Wijkblad De Gondelkoerier stopt

Nieuws -> Informatief

Bron: Myra van der Vuurst
13-01-2024

De redactie van wijkblad De Gondelkoerier heeft besloten te stoppen met haar werkzaamheden. Het nummer dat in januari 2024 uitkomt, zal het laatste zijn. Reden voor het beëindigen van het wijkblad zijn de stijgende kosten en het afnemende aantal adverteerders.

Foto Amstelveen
(Foto Myra van der Vuurst - 2024)

Vroegere edities van De Gondelkoerier

De Gondelkoerier is het wijkblad van Waardhuizen en Middenhoven met een oplage van 6.000 exemplaren. Tot voor kort was het een kwartaalblad. Het vierde nummer van 2023 kon door de nijpende financiële situatie van het blad niet uitkomen in december, zoals gebruikelijk. Het is doorgeschoven naar januari 2024.

De redactie heeft, inclusief het nummer dat deze maand verschijnt, tien edities op haar naam staan. Redactrices Myra van der Vuurst en Evertje Polder zijn in mei 2021 gestart met hun werkzaamheden voor het wijkblad na het plotselinge overlijden van voormalig redacteur Jan Demming in november 2020.

Er zal naar alle waarschijnlijkheid geen nieuwe redactie gezocht gaan worden voor het wijkblad. Op Facebook en Instagram blijft De Gondelkoerier vooralsnog actief. De redactie bedankt iedereen die aan de verschillende nummers heeft bijgedragen.


Hierbij kunt u de digitale versie van de allerlaatste Gondelkoerier (januari 2024) lezen. In dit nummer vind je een interview met Jeanette, een gesprek met Hubert van 'Het Ganzenbord' en 3 pagina's met jubilea: Lees hier (pdf 20 pagina’s.)s




Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.