Bijgewerkt: 14 mei 2021

Wijkplatform Groenelaan kreeg 3750 euro

Nieuws -> Gemeente

Bron: Wijkplatform Groenelaan / Amstelveenweb.com
27-03-2007

Het Oranje Fonds, het grootste fonds op sociaal gebied in Nederland, verraste het bestuur van wijkplatform Groenelaan op dinsdag 27 maart 2007 met het Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. € 2.500 evenals een bedrag van € 1.250 om de besteding van het Buurtcadeau te tonen aan de wijkbewoners en op feestelijke wijze de onthulling te vieren.

Wijkplatform Groenelaan Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Vlnr. Hans van der Vuurst secretaris, Merel van Weijen projectmedewerker van het Oranje Fonds, Willy van der Zwaard wijkconciërge, Thomas van de Wetering bestuurslid, Thom Bosma lid financiële commissie, waarnemend voorzitter Aafke van Maar


Het Oranje Fonds deed dit in samenhang met de Nationale Postcode Loterij. In buurten waar de Straatprijs valt, verblijdt het Oranje Fonds een wijkorganisatie met het Oranje Fonds Buurtcadeau.

Het bestuur van Wijkplatform Groenelaan nam het bedrag met veel plezier in het wijkcentrum De Bolder in ontvangst en waarnemend voorzitter mevrouw Aafke van Maar zei: “We zullen twee speeltoestellen voor peuters aanschaffen die bij het Wijkcentrum De Bolder, bij de ronde boombank, geplaatst zullen worden”. Op zaterdag 30 juni 2007 worden deze speeltoestellen in samenwerking met de doelgroep feestelijk ingewijd: het feestgeld van het Oranjefonds wordt daarvoor gebruikt.

Uit de handen van mevrouw Merel van Weijen, projectmedewerker van het Oranje Fonds, kreeg het bestuur twee cheques met een gezamenlijke waarde van € 3.750. Een cheque van € 2500 was voor het Buurtcadeau en € 1250 voor het inhuldigingsfeestje op 30 juni.

Website: Oranje Fonds


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.