Bijgewerkt: 3 juli 2022

Winkelcentrum Westwijk kreeg 1e ster Keurmerk Veilig Ondernemen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
09-06-2008

Vrijdag 30 mei 2008 kreeg winkelcentrum Westwijk als derde in Amstelveen de 1e ster Keurmerk Veilig Ondernemen overhandigd uit handen van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel.

KVO westwijk Amstelveen
(Gemeente Amstelveen - 2008)

v.l.n.r. Maarten Duijn (namens HBD), Margaretha Kooij (namens winkeliersvereniging Westwijk), Dick Hermanns (voorzitter winkeliersvereniging Westwijk), Herman van der Geest (namens HBD), Jan Willem Groot (wethouder EZ), Willem Oosterwijk (wijkteamchef bureau Amstelveen Zuid) en Rianne Mastop (namens Delta Lloyd Asset management)


Betrokken partners (zie foto) tekenden het convenant voor de verbetering van veiligheid in het winkelcentrum. De uitreiking van de ster vond plaats tijdens het midzomerfestival die ieder jaar in Westwijk wordt georganiseerd door de winkeliersvereniging.

Wethouder Groot prijst hun inzet en betrokkenheid bij hun winkelcentrum en de verbetering van veiligheid voor ondernemers en klanten. ‘Naast de economische functie van een winkelcentrum wordt de maatschappelijk-sociale rol op deze manier ook beter ingebed. Als burgers en ondernemers zich veiliger voelen dan heeft de hele buurt er baat bij.’Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.