Bijgewerkt: 1 juli 2022

Winnaars van de koningsdagactie 'Amstelveen kleurt Oranje' 2021

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Amstelveen Oranje
12-05-2021

Meerdere talentvolle kinderen zijn met de koningsdagactie van Stichting Amstelveen Oranje, 'Amstelveen kleurt Oranje', in de prijzen gevallen. Zij wonnen met een oranje-video van hun talent € 150, € 250 en € 500 voor hun club of een goed doel.

De oranje-actie is in het leven geroepen door Stichting Amstelveen Oranje om kinderen tóch een Koningsdaggevoel te geven. Kinderen konden een video opnemen van hun talent, zoals ze normaliter hun talent op de vrijmarkt kunnen laten zien. Deze video konden ze uploaden op de digitale talentenmarkt. Door mee te doen aan deze actie maakten de kinderen kans op mooie geldbedragen voor hun club of een lokaal goed doel.

Foto Amstelveen
(Foto Marloes Smit - 2021)

Winnaars van de koningsdagactie 'Amstelveen kleurt Oranje'


De winnaars. De stichting heeft uiteindelijk drie prijswinnaars uitgekozen. Op plaats drie is Santiago geëindigd. Hij won € 150 met zijn dwarsfluitspel van het volkslied Wilhelmus . Hij wilde dit geldbedrag graag doneren aan de Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus, voor de wederopbouw van de Urbanuskerk in Bovenkerk. Hij heeft dit inmiddels ook kenbaar gemaakt aan dit goede doel. Op nummer twee eindigde Anay met zijn fluitspel van het stukje van Miklós Kocsár 'Saltus Hungaricus'. Hij won € 250 voor de Muziek- en Dansschool Amstelveen. En de grote winnaar van de actie was een groep 8-11 jarige turnsters van de turnvereniging United Amstelveen. Zij wonnen samen € 500 voor hun vereniging. De kinderen beslissen samen met de club wat er met dit geld gaat gebeuren. Bekijk en beluister de video’s hier.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.