Bijgewerkt: 29 april 2024

Winter Village en de Berenparade 2023 in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
30-11-2023

Terwijl het steeds kouder wordt, nodigt Stadshart Amstelveen iedereen uit om samen te genieten van Winter Village en de Berenparade. 

In Stadshart Amstelveen vindt van 20 november 2023 tot en met 7 januari 2024 de Berenparade plaats. 15 prachtig verlichte beren sieren het winkelcentrum en vertegenwoordigen diverse beroepen, van kok en ober tot politieagent en schoonmaker. Ook is de imposante 5 meter hoge grote beer weer terug en prijkt dit jaar op het Buitenplein bij McDonald’s. Op het Binnenhof is een speciaal podium opgetrokken met meerdere beren, ze voegen de laatste perfecte details toe en creëren een betoverende kerstsfeer in het winkelcentrum. Een mooi fotomoment voor elk gezin.



Bij Winter Village zijn bezoekers van 2 december 2023 tot en met 7 januari 2024 welkom in een sfeervolle setting. Verlangend naar een idyllische winter, biedt Winter Village een pittoreske ervaring met bevroren wateren, feestelijke verlichting en warme ontmoetingen rond knapperig houtvuur. Bezoekers kunnen samen met familie en vrienden genieten van traditionele winterse versnaperingen, zoals chocolademelk met slagroom, glühwein en heerlijke erwtensoep. Of het nu gaat om ervaren schaatsers die hun eerste kilometers maken of kinderen die zich wagen aan hun eerste schaatsslagen, Winter Village verwelkomt iedereen om te genieten van de charme van de winter, ongeacht de weersomstandigheden. Duik in de winterse betovering met regelmatige activiteiten, waaronder ontmoetingen met ijsprinsessen en Paw Patrol, curlingcompetities en discoschaatsen! Bekijk de volledige agenda op de Wintervillage-website. Altijd geopend gedurende winkelopeningstijden. Winter Village is dagelijks geopend tot 21.00 uur



Over Stadshart Amstelveen. Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 140 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD en Anne&Max. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op de website, Facebook en via Instagram.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.