Bijgewerkt: 5 juli 2022

Winter Village in Stadshart Amstelveen vanaf 24 november 2016

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
10-10-2016

Stadshart Amstelveen verandert van 24 november tot en met 26 december 2016 onder de noemer Unexpected Christmas in een heuse Winter Village. Bezoekers kunnen deze winter ruim 4 weken lang genieten van een kerstmarkt met sfeervolle chalets (de grootste kerstmarkt van Noord-Holland) met diverse winterse producten en lekkernijen. Ook schaatsliefhebbers kunnen hun hart ophalen op en rond de 500 m² grote ijsbaan.

Winter Village is een uniek evenement, waar gezelligheid, lekker schaatsen, genieten van de kerstmarkt en het sfeervolle restaurant centraal staan. Op de kerstmarkt is het heerlijk inkopen doen voor de kerstperiode. Uiteraard is het een bezoek aan de kerstmarkt ideaal te combineren met een bezoek aan de winkels in Stadshart Amstelveen. Tijdens Winter Village kunnen bezoekers genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten en evenementen, waaronder de feestelijke opening, schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen en de feestavonden. En dit is slechts een kleine greep uit de agenda!

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2006)

Op 12 december 2006 werd een 20 x 20 meter grote ijsbaan op het Stadsplein met veel belangstelling officieel geopend. Op de eerste dag was het ijs niet geschikt voor de schaatsers vanwege de regen en het zachte weer. Maar een dag later was het ijs, zoals het hoort, dus kon de opening doorgaan


Restaurant. Uiteraard is er ook gedacht aan de innerlijke mens, zo kunt u in het pop-up restaurant genieten van een lekkere kop warme chocolademelk, heerlijke glühwein, of een gezellige borrel. Daarnaast kunt u in het restaurant ook terecht voor winterse kost als een lekkere stamppot, of kaasfondue!

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een vers hart te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en heeft iedere laatste vrijdag van de maand een extra koopavond. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl www.facebook.com/StadshartAmstelveen  en via www.instagram.com/stadshartamstlvnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.