Bijgewerkt: 26 september 2021

Wolfje op bezoek in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
06-10-2013

Op zondag 13 oktober 2013 brengt Arthur Geesing het verhaal van Wolfje, in een heel ingenieuze moderne poppenkast. Voor iedereen vanaf 5 jaar. Arthur Geesing is een bijzondere theatermaker die graag verrast met zijn beelden en ideeën.

Hij maakt een voorstelling over Wolfje, de afstammeling van de Grote Boze Wolf uit de sprookjes. Wolfje wil helemaal niet boos zijn, Wolfje is vriendelijk en speels. Maar zijn familie verwacht meer van hem.

wolfje Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Wolfje


Hij wordt op reis gestuurd om de nieuwe Grote Boze Wolf te worden en komt zo aantal figuren tegen zoals Roodkapje, de Vos die zijn vriend wordt en zijn oud oudoom; de grote boze wolf uit roodkapje….Uiteindelijk wordt hij de held van een verhaal, maar niet zoals de familie verwacht had.

Arthur Geesing is een intuïtief theatermaker. Hij houdt zich bezig met het grote geheel van dingen, de samenhang, het in balans brengen van een verhaal. In een verhaal als 'Wolfje' zoekt hij naar de oorsprong van de figuur van de wolf, hij zoekt naar zijn plaats in de literatuur en zijn plaats in de wereld.

Aanvang: 14.30 uur. Toegangsprijs € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.