Bijgewerkt: 30 juni 2022

Wordt Remco Houtepen de Boekverkoper van 2016-2017?

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
13-05-2016

Afgelopen dinsdag is de longlist bekendgemaakt voor de verkiezing van Boekverkoper van het Jaar 2016/2017. Remco Houtepen, bedrijfsleider van Boekhandel Libris Venstra, is een van de genomineerden. Een vertrouwd gezicht voor velen en een zeer enthousiast boekverkoper. Het hele team van Libris Venstra is trots op hem en zet zich optimaal in om Remco met steun van klanten, relaties en andere bekenden naar de shortlist van vijf genomineerden te helpen en uiteindelijk naar de nummer 1.

De Boekverkoper van het Jaar is opiniërend, spraakmakend, actief, enthousiasmerend en bezit goede kennis van boeken en van het boekenvak. Aspecten die allemaal op Remco van toepassing zijn en die hij op verschillende manier laat zien. Zo bespreekt hij als De Boekenman elke woensdag twee boeken in het programma 'Wekker Wakker' op Radio 5 en heeft hij een hele actieve rol gespeeld in de verkoop van het boek Alleen met de goden van Alex Boogers, bekroond met de Boekhandelsprijs 2016.

Foto Amstelveen
(Foto Libris Venstra - 2016)

Wordt Remco Houtepen van Boekhandel Venstra Boekverkoper van 2016-2017?


Iedereen die Remco een warm hart toedraagt en hem als zijn, of haar Boekverkoper van het Jaar ziet, kan t/m 6 juni 2016 stemmen via deze link op de site van Stichting Elspeet of op www.venstra.nl.  De winnaar wordt op 3 september tijdens Manuscripta bekendgemaakt en ontvangt de Albert Hogeveenbokaal. Albert Hogeveen was een legendarische boekverkoper in het noorden van het land.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.