Bijgewerkt: 25 juni 2024

Workshop Kindercoachkaarten bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
24-09-2012

Woensdagmiddag 3 oktober 2012 is de Amstelveense Espérance Blaauw - maakster van de Junior Coachkaarten  -  te gast bij Libris Venstra. Het is het startschot van de Kinderboekenweek in Amstelveen. Van 14.00 tot 16.00 uur gaat Espérance samen met kinderen knutselen. Ouders zijn ook welkom. Toegang is gratis.

Foto Amstelveen
(Foto Libris Venstra - 2012)

Kindercoachkaarten


Op een positieve manier aandacht geven en luisteren naar een kind is heel belangrijk en vanaf nu ook nog eens ontzettend leuk. De Junior Coachkaarten zijn een nieuw, mooi en gemakkelijk middel om met kinderen een goed gesprek op gang te brengen. Een set vrolijke gespreksstarters met aansprekende foto's en prikkelende vragen.

De Junior Coachkaarten bestaat uit 38 fotokaarten met vragen gericht op talentontwikkeling. De foto's helpen beeldassociatie op gang te brengen en de vragen zorgen voor net een andere invalshoek bij de start van een gesprek.

Deze combinatie blijkt bij kinderen erg goed te werken, zo helpt het kinderen te verwoorden wat ze voelen en denken en dus bewust te maken van zichzelf. Hierdoor leren kinderen te zien wat hen bijzonder maakt, krijgen ze ideeën om iets te ondernemen en zo hun talent te ontwikkelen. Zie ook www.venstra.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.