Bijgewerkt: 9 december 2022

Workshop communiceren met pubers

Nieuws -> Informatief

Bron: Anja de Die
02-05-2014

De manier van contact maken en communiceren maakt het verschil! Wegens succes van de eerste workshop organiseren NLP Trainers Anja de Die en Yvonne Rill, beiden ouders van 2 pubers, een extra workshop in De Meent in Amstelveen. Data: woensdag 21 mei, donderdag 5 en 19 juni 2014 van 19.00 – 22.00 uur.

In de pubertijd maken kinderen zich los en tegelijkertijd hebben ze hun ouders nog zo hard nodig. Voor veel ouders een leuke en ook uitdagende periode. De contacten verlopen de ene keer zo soepel én er zijn momenten dat het stroef gaat. Een puber krijgt zo zijn eigen mening en die strookt lang niet altijd met die van hun ouders. Dat kan tot botsingen leiden. En hoe blijf je dan als ouder op een goede manier in contact met je kind?

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Ontmoetingscentrum De Meent


Door positieve eigen ervaringen met het effectiever inzetten van communicatie en de manier van contact maken hebben wij deze workshop ontwikkeld. Want iedere ouder wil toch een fijne relatie met zijn kind.

De workshop is bedoeld om o.a. inzicht te geven in hoe communicatie werkt, waarom je als ouder tegen bepaalde situaties aanloopt én hoe het anders kan, met veel praktische tips. Voor meer informatie en gratis tips: www.inzicht-in-zicht.nl Of bel 06-48784117, of e-mail info@inzicht-in-zicht.nl. Adres: Orion 3, 1188 AM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.